Llandudno, Nord Wales, En perle

Mange reiser har det blitt til de britiske øyer, og på en av disse turene besøkte jeg Nord Wales, og stedet Llandudno. Det var august, sol og fint vær.

Etter en natt i Oswestry, som ligger i England nær til grensen til Wales, så reiste vi over grensen og visste ikke helt hva og hvor vi skulle.

Vi bestemte oss for å kjøre nordover og besøke Llandudno. En plass som for meg og andre fra Skandinavia muligens ikke er så veldig kjent.

Stedet hadde utrolig sjarm og strand promenaden var et syn for seg selv. Følte at du var på den franske riviera. Det var hus og hoteller som burde vært kjent for oss også.

Men her hadde vi en plass i Nord Wales som aldri jeg hadde hørt om, som lå der uoppdaget og som virkelig er verdt et besøk for alle og enhver.

Stedet er mest kjent for sine pir, som er 670 meter lang. Stedet har også et ski og snowboard senter. Dette er jo på en kunstig underlag, som det er flere av på de britiske øyer.

Det bor 20 000 mennesker i Llandudno. Du finner også en gruver her fra bronsealderen.

Stranden ligger mellom oddene "Lille Orm" og "Store Orm".

Et sted verdt et besøk og en liten bortgjemt perle et stykke unna de stedene som man kanskje ser på som mer og finere attraksjoner i UK.

Kommentarer