Hva nu, lille du

Det er snart sesongstart i Championship og et av lagene som nordmenn vil følge litt spesielt også denne sesongen er Cardiff City, et lag Ole Gunnar Solskjaer tok over i Januar og som han tok ned en divisjon

Jeg trodde faktisk at Solskjær ville klare brasene og berge plassen for Cardiff, men det klarte han ikke og jeg forundret meg mye over måten han gikk til verket på.

Det var med liten ydmykhet og liten respekt Solskjær gikk inn i sin nye rolle og tok over et lag som lå på en sikker plass da han ankom.

Han hadde vel ikke helt sett for seg nivået og begynte sin bygging av et nytt lag og en fremtid der og da, og selvfølgelig hentet han noen nordmenn, som ingen av dem i utgangspunktet var tenkt en rolle i laget.

Magnus Wolff-Eikrem var den man trodde kanskje var nærmest, men han tok ikke steget i forrige sesong og spilte lite, Jo Inge Berget var nok ikke god nok i utgangspunktet og ble tildelt omtrent ingen spilletid.

Supertalentet, Møller-Dæhli ble den spilleren av de norske som virkelig fikk vist seg frem, og hvorfor Manchester United valgte å slippe han er litt vanskelig å forstå.

Møller-Dæhli ble også en favoritt blant Cardiff fansen og han etablerte seg også i landslaget under Per Matthias Høgmo, som virkelig tok spilleren til sitt bryst og ga han stor tillit.

Det blir en spennende sesong for Solskjær som har mistet sin kanskje beste spiller i Steven Caulker som vil spille for Queens Park Rangers neste sesong.

Fortsatt er det mye kvalitet i gruppa, med Chileneren Gary Medel fortsatt på plass, han spilte midtstopper i VM for sitt lag, og kan kanskje være mannen som flyttes ned for å fylle hullet etter Caulker.

Ole Gunnar Solskjær har hentet inn Kagisho fra Crystal Palace og det er en spiller som kan bli viktig for nordmannen i hans førsøk på å få klubben tilbake til Premier League.

Mye av stammen fra laget ifjor er fortsatt tilstede, og det ser ok ut for Solskjær som har et lag som bør bite godt fra seg i kommende sesong.

Vi håper og tror at laget som kun var oppe en sesong for å gå rett ned igjen, kan komme tilbake med Solskjær som trener og virkelig skape et godt utgangspunkt for en lang fartstid på øverste nivå.

Det blir uansett spennende og følge med, og forhåpentligvis vil Solskjær snu en dårlig trend og få laget sitt igjen til å fungere fint med mange spennende og fine spillere og velge mellom.

Spillere som Fabio, Macheda og Møller Dæhli er alle tidligere elever av Solskjær i Man Utd og man kan jo håpe på at de kan blomstre og gjøre dagene til Solskjær bedre enn de han hadde forrige sesong.

Kommentarer