King Kong, Shimla Pinks og Riyad Mahrez

Et nytt besøk til Leicester er over for denne gang, og som alltid skjer det mye på tre dager i et fantastisk tempo og med en LCFC kamp som høydepunkt.

Denne gang var det kun "ledelsen" som dro på tur, og i mitt reisefølge var PA Hansen, en av de jeg vil kalle en "ur" supporter av engelsk fotball.

En av de som brenner for laget sitt i tykt og tynt og som har vært med på å skape et fundament for Leicester supportere i Skandinavia, en ildsjel av den gamle sorten.

PA og jeg tok av fra Torp, og var vel fremme i Leicester sent fredag kveld. Vi innkvarterte oss på Belmont House, som vi som regel gjør, og var klar for en matbit før natten tok oss i seng.

Det er mye å velge mellom i Leicester når det gjelder gode restauranter og indisk er selvfølgelig et must når du kommer "hjem". Det finnes ikke bedre, og som man sier i reklamen, "A little bit of Delhi in Leicester".

Vi behøver ikke gå langt fra hotellet for å finne vår nye favoritt restaurant, Shimla Pinks, som ligger på London Road bare noen meter fra Belmont House.

Det at man har spist indisk og vet hva som smaker godt er selvfølgelig en fordel, og her får du servert på en måte som gjør at det smaker ekstra godt.

Kvelden før kampen blir det ofte til at vi tilbringer på hotellet og kommer i snakk med betjeningen som vi kjenner godt. Det er også greit å få litt kontakt, når PA tar på seg "bunaden" og snakker varmt om sitt favorittlag.

Jeg har vært på mange kamper på King Power, som kanskje for de fleste er bedre kjent som Walkers Stadium, og det har vært på alle nivåer og mot alle type motstandere.

Men stemningen som er her nå, er den beste jeg noen gang har hørt og kjent, for en "fanbase" og for noen supportere. Det er fullt trøkk i 90 minutter og en backing som ikke ligner sidestykke.

Kampen i seg selv denne gang var litt tam, mye fordi det var så varmt. Det ble lagt inn en ekstra vannpause i hver omgang, noe som fikk ordspillet igang for fullt.

Selvfølgelig er det spesielt når Danny Drinkwater, is drinking water, og det gjorde han mye, han spilte også godt, selvom det var andre spillere som grep overskriftene.

Riyad Mahrez ble den store spilleren for Leicester også denne gang, med sin fantastiske scoring, den 4. for sesongen og han er nå toppscorer i Premier League.

Jeg selv var mest imponert over Jamie Vardy som virkelig tar for seg og har blitt en støttespiller i dette Leicester laget, denne gang også med en fin assist til Mahrez, og hardt arbeidende i "steken".

Vi var vel ikke helt fornøyd på tribunen, og følte oss snytt da vi ikke fikk straffespark og en godt plassert dommer overså forseelsen og lot spillet gå videre.

Men som Leicester fan, blir man ikke høy og mørk så fort. Vi er vant med en kald dusj og vet at den kan komme når som helst. Derfor trekker vi på skuldrene, tenker oss om, og går på med krum hals igjen til neste kamp.

1-1 var greit nok og vel tilbake på hotellet fikk jeg mistanke om at noe var gått helt galt. Toalettet hadde slått seg vrang og engelske patenter fra 60 eller 70 tallet er ikke alltid de beste.

Det rant vann ut fra toalettet og ut på gulvet og jeg var raskt på telefonen til resepsjonen som sendte sin beste mann opp til mitt rom 216.

Det var en stor kar som entret rommet i slips og skjorte med rørlegger tang og skrujern, og tok fatt på oppgaven. I det han åpner "toppen" så står vannspruten ut av toalettet og rett i fjeset på "King Kong".

Han blir våt fra topp til tå, men klarer å stoppe utfloden etterhvert med håndkler, rørtenger og store hender og lurer på om jeg den siste natten kan gå et annet sted for mine toalettbesøk.

Det tar vi greit, etter 1-1 mot Tottenham sier jeg, og han smiler og er glad for at han kom seg unna dette med "skrekken".

Shimla Pinks får et nytt besøk, noen nye indiske retter står på menyen, og vi får en ny fantastisk smaksopplevelse og et uavgjort blir til en seier når du får slik mat servert.

Vi gleder oss til neste gang, ikke helt sikker på når det blir, men selvom PA ikke fikk inn sitt 5-0 bet til Leicester med 100 i odds, så ble det allikevel en fantastisk tur igjen til hjertet av East Midlands.


Kommentarer

  1. Byt hotell, pröve med Premier Inn nästa gang

    SvarSlett
    Svar
    1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

      Slett

Legg inn en kommentar